Egyedi megoldások

Piacvezető felhő alapú technológiára épülő szoftverfejlesztés és tanácsadás

kapcsolat

Minden ügyfelünk számára egyedi szoftverfejlesztési megoldást nyújtunk, mely szorosan követi a vállalkozás üzleti logikáját.

Szoftverfejlesztési projektjeink során fontos peremfeltételek mentén végezzük mind a tervezési mind az implementációs feladatokat, hogy a végeredmény a lehető leghatékonyabban támogassa az ügyfeleink igényeit.

Nem adatbázisokban, hanem valós üzleti folyamatok mentén tervezünk, mert mi tényleg egy nyelvet beszélünk.
A szoftver szállítás nálunk rövid szakaszokra bontott fázisokban történik, és minden átadott funkcionalitást éles üzembe helyezünk, így a lehető leggyorsabban termelésbe állítunk minden szállítást, mert az idő pénz.
Rendszereink mögött piacvezető felhő alapú infrastruktúrát használunk, mely szolgáltatásunkat szoftverfejlesztő cégek és projektek is igénybe vesznek.
Nagyfokú terhelhetőség felhasználószám és adatmennyiség tekintetében.
A projektjeink során a termékfejlesztés mellet kiemelt figyelmet szentelünk a minőségi szoftver üzemeltetési szolgáltatásra is. Egy átadott rendszer, akkor tud igazán hasznosulni, ha az üzemeltetés észrevétlen.

Csapatunkkal az ilyen és ehhez hasonló problémákra nyújtunk a
mindennapokban használható, kézzelfogható megoldást!

Egy sikeres szoftverfejlesztési projekt receptúrája, jól komponált összetevők együttes alkalmazása és harmóniája. Holisztikusan kell hogy tekintsünk az egészre, szükséges hozzá egy jó módszertan és üzleti szemléletű gondolkodás, kompetens fejlesztő csapat és megfelelő csapatmunka, így az elvárt működés és a valódi üzleti események kerülnek fókuszba.

‍Az összetevőknek van még egy nagyon fontos elengedhetetlen összetevője a technológiai háttér. A mi esetünkben ez az általunk használt és fejlesztett cloud-native megoldás a PCW, mely azon felül, hogy nagyban segíti a fejlesztői csapat munkáját, üzleti szempontból is előnyösen befolyásolhatja a fejlesztés menetét. Bővebb információért keresd a PCW aloldalon.

Üzleti előnyök

Rugalmas és hatékony megoldások

Problémamentes
felhasználószám-növekedés

Költség- és
erőforrás-optimalizáció

Emberi erőforrásoktól való
függetlenség

Leállásmentes
üzemelés

Szolgáltatásminőség

Transzparencia és folyamatos
visszacsatolás