Plensys Insight

Modernizálja felhőalapú folyamatait

kapcsolat

Szoftverfejlesztési és szoftver architektúra audit és tanácsadás

Ha nem költséghatékony a felhőbe migrált rendszere működése, vagy nehézséget okoz a fejlesztési és üzemeltetési folyamatok kialakítása, mi segítünk optimalizálni felhőalapú megoldásait - legyen felhő-natív! 

Tanácsadási szolgáltatásunk keretében megvizsgáljuk jelenlegi rendszereit és folyamatait, és segítünk optimalizálni azokat, hogy a felhő-natív technológia minden előnyét hasznosíthassa, a lehető leggyorsabban. 

Felhő-natív rendszerek optimalizálása

A felhő-infrastruktúra hatékony kihasználása elengedhetetlen az üzleti stratégia eredményes megvalósítása szempontjából. Kerülje el a migráció buktatóit a Plensys tapasztalt szakembereinek segítségével.

Költözés a felhőbe?

Segítünk, hogy a lehető legzökkenőmentesebb legyen a migráció, rendszerei költséghatékonyan és biztonságosan működjenek, akár napi többmillió felhasználó és transzakció kiszolgálása mellett. 

Felhőből felhőbe?

AWS, Google Cloud, Azure, esetleg mindhárom? Segítünk rendszerei migrálásában vagy függetlenítjük azokat adott szolgáltatótól, és megszűntetjük a vendor lock-in állapotot. 

Személyre szabott
fejlesztési folyamatra vágyik?

Építsük ki közösen a Kubernetes és GitOps-native belső platformját, hogy száz százalékban az üzleti fejlesztésre fókuszálhasson.

Üzleti előnyök

Költséghatékony működés

Használjon mindig pontosan annyi erőforrást, amennyi az adott pillanatban szükséges!

Önállóbb és gyorsabb fejlesztés

Csökkentse a fejlesztőcsapatra nehezedő terhelést automatizációk segítségével! 

Fokozott biztonság és átláthatóság

Védje meg a felhasználók adatait piacvezető megoldásokkal! 

Akik a Plensys InSight
mellett döntöttek

Hasznosítsa a felhővel járó előnyöket,
és koncentráljon az üzleti tevékenységre

Jelentkezzen felhő-natív szoftverfejlesztési és architekturális auditunkra, amely során megvizsgáljuk rendszereit és folyamatait!

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!